Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De stem van het water (1966)

DE STEM VAN HET WATER

(1966) - Nederland en het water, zo horen onverbrekelijk bij elkaar. Water in zijn rustgevende gedaante, als een plaats van werk en vermaak en als bron van dreiging en ongeluk. Bert Haanstra vond het een mooi onderwerp voor een grote bioscoopdocumentaire en maakte De stem van het water. Terwijl de credits aan het begin lopen, blijkt al hoe treffend en origineel hij de schoonheid van het landschap aan de Nederandse kusten in beeld weet te brengen. In de anderhalf uur die daarop volgen zien we talrijke mensen die wonen, werken en recreëren op, aan en in het water. Vaak worden ze geobserveerd op de mild komische manier die doet denken aan Alleman. Sommige mensen blijven juist liever ver weg van alle nattigheid: het jongetje dat zwemles krijgt, maar zijn hoofd niet onder water durft te steken, is heel wat toeschouwers voor altijd in het geheugen gegrift. Een aantal mensen dat een bijzondere verbondenheid met het water heeft, komt in de fim uitvoeriger aan het woord: een palingvisser aan h
CompAZG ID: 3766

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1966
Speeltijd: 144 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Arie Blanken, Jacob Van Dam, Klaas Buitenhuis, Arie van der Wiele, Siep van Terwisga, e.a.
Geproduceerd door: Haanstra & Haanstra, Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Bert Haanstra, Bert Haanstra, Bert Haanstra
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer