Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Le Chateau de ma Mere (1990)

In het vervolg op La Gloire de Mon Père blikt de schrijver Pagnol weer nostalgisch terug op zijn jeugd in de glooiende heuvels van de Provence, begin 20ste eeuw.
Marcel is nu een jaar of 13 en hunkert iedere dag naar de vakanties, waarin zijn familie Marseille de rug toekeert en vertrekt naar het platteland. De voettocht langs majestueuze landgoederen en kastelen is steeds weer een avontuur met als eindbestemming de geliefde heuvels, het landelijk decor voor zijn eerste schuchtere stappen in de liefde en vriendschap.
CompAZG ID: 3756

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-10-1990
Speeltijd: 94 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Didier Pain, Philippe Caubère, Nathalie Roussel, Thérèse Liotard, Julien Ciamaca,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Yves Robert
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer