Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Lost Treasure of Fiji (2006)

Top-gamers van over de hele wereld waaronder Tyler, Kirra en Allison zijn op Fiji voor de introductie van het nieuwe computerspel "The lost treasure of Fiji" Tot Tylers grote irritatie is zijn jongere broertje ook mee. De 12-jaar oude Marty is nog te jong om het spel te spelen maar probeert dit toch door gebruik te maken van internetcodes. Deze codes zorgen er echter voor dat Marty in het spel belandt! Tyler probeert samen met Allison en Kirra zijn broertje te redden met het gevolg dat ook zij in het spel gezogen worden.

Ze komen terecht in een rustig 19e eeuws dorpje op Fiji waar de rust wreed wordt verstoord door de beruchte piraat Blackheart en zijn 18 jarige luitenant Lily. Ze belanden in een zenuwslopend zwaardgevecht en Blackheart neemt Marty gevangen omdat hij denkt dat hij hem kan helpen met het vinden van de schat. Men gelooft echter dat deze schat zijn eigenaar onsterfelijk maakt en verborgen is op Fiji.

Zwaardgevechten, piraten en tropische gevaren zijn ineens echte opstakels die overwonnen m
CompAZG ID: 3754

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2006
Speeltijd: 300 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Banana J Media, Pirate Islands (Fiji), CNR Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer