Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Maigret Collection: Episodes 17 - 18 (1994)

Episode 17: Maigret en de weduwe Besson.
Valentine, een dame van in de zestig, vindt haar slaapmiddel nogal bitter smaken. Heeft ze zich soms vergist met de dosering? Die nacht wordt ze wakker van het gekreun van haar stervende dienstmeid Rose. Valentine is ervan overtuigd dat zij zelf het slachtoffer had moeten zijn en vraagt Maigret de zaak te onderzoeken.

Episode 18: Openbare verkoping.
Maigret had eigenlijk maar heel even in het hotelletje in de Vendée willen blijven. Hij was erheen gegaan om de hotelbaas, een voormalig misdadiger, te verhoren. Maar hij heeft kou gevat en moet in bed blijven. En dan wordt er tot overmaat van ramp ook nog een hotelgast vermoord...
CompAZG ID: 3731

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1994
Speeltijd: 180 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Bruno Cremer,
Geproduceerd door: Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer