Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Splendor (1999)

Explore the possibilities... Splendor is een surrealistische komedie over Veronica, een jonge vrouw die een relatie aangaat met twee mannen. De één is de gevoelige Abel, een mislukte journalist. De ander is de seksueel onverzadigbare Zed, drummer in een punkrockband. De twee totaal verschillende mannen trekken in bij Veronica en ze beginnen een ménage à trois. Tussen de mannen ontwikkelt zich een bijna broederlijke vriendschap. Na verloop van tijd vervreemdt Veronica zich echter van het losbandige, kinderachtige tweetal. Veronica raakt vervolgens zwanger, maar weet niet wie de vader is. Dan valt ze voor de charmes van een succesvolle regisseur. Zijn Abel en Zed volwassen en mans genoeg om Veronica terug te winnen en hun relatie te redden?
CompAZG ID: 3679

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 29-1-1999
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Eric Mabius, Kelly Macdonald, Kathleen Robertson, Matt Keeslar, Dan Gatto, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Gregg Araki
Auteur: Gregg Araki

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer