Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Maigret Collection: Episodes 11 - 12 (1993)

Episode 11: Maigret en de miljoenenerfenis.

Léonard Lachaume, directeur van een zieltogende koekjesfabriek, wordt vermoord aangetroffen in zijn slaapkamer. De familie van het slachtoffer maakt een ijzige en afstandelijke indruk; iedereen is erg zwijgzaam en op zijn hoede. De eerste sporen wijzen erop dat Lachaume is beroofd. Maar wat valt er te stelen van iemand die praktisch failliet is?

Episode 12: Maigret en het spook.

In Finland is inspecteur Lognon het slachtoffer geworden van een poging tot moord. Maigret vliegt naar Helsinki om de zaak te onderzoeken. Ter plaatse maakt hij kennis met een bont en internationaal gezelschap van mensen die iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben. Onder hen bevinden zich een jonge schilder en een beruchte handelaar in vervalste schiderijen.
CompAZG ID: 3671

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1993
Speeltijd: 180 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Marc Duret, Bruno Cremer, André Oumansky, Alain Fromager, Jean-Claude Frissung, e.a.
Geproduceerd door: Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer