Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Maigret Collection: Episodes 7 - 8 (1993)

Episode 7: Maigret en het lijk in de kast.

Een rijke Amerikaanse wordt dood aangetroffen in de kelder van het luxueuze Majestic Hotel in Parijs. Maigret heeft al snel enkele verdachten op het oog. Zoals Euzébio de dansleraar en Ramuel de accountant. Maar dan ontdekt Maigret een aantal opzienbarende verrassingen uit het verleden van de overledene, die een nieuw licht werpen op de zaak.

Episode 8: Maigret in de verdediging.

Een keurige jonge vrouw komt 's morgens helemaal ontdaan thuis. Getuigen hebben haar de avond ervoor gezien met niemand minder dan Maigret. De jongedame beschuldigt Maigret ervan dat hij heeft geprobeerd haar te verleiden. Maigret zal zijn onschuld moeten bewijzen. Lukt dat niet, dan is zijn carrière ongetwijfeld ten einde.
CompAZG ID: 3669

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1993
Speeltijd: 180 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Bruno Cremer,
Geproduceerd door: Media Companies: Just Entertainment
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer