Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dreamgirls (2006)

Grammy®-winnares Beyoncé Knowles (Deena), Oscar®-winnaar Jamie Foxx* (Curtis), debutered Oscar®-winnares Jennifer Hudson (Effie) en Golden Globe®-winnaar Eddie Murphy (James "Thunder" Early) schitteren in deze verfilming van de gelijknamige Broadway-hit Dreamgirls.

Dreamgirls is het bijzondere verhaal van het zangtrio 'The Dreamettes' dat tijdens een talentenjacht wordt ontdekt door een ambitieuze manager (Jamie Foxx) die hen wereldberoemd maakt. Het geld en de roem brengen hen echter niet alleen maar geluk...

De met twee Oscars® en drie Golden Globes® bekroonde film Dreamgirls, geregisseerd door Oscar®-winnaar Bill Condon** (scenarioschrijver van Chicago) is een weergaloos spektakel vol muziek, dans en show en neemt je mee in een "indrukwekkend en emotioneel geladen stukje muziekgeschiedenis" (SP!TS).

* 2004 Best Actor, Ray **1998 Best Adapted Screenplay, Gods and Monsters
CompAZG ID: 3664

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-12-2006
Speeltijd: 125 minuten
Budget: $70,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Eddie Murphy, Danny Glover, Beyoncé Knowles, Jamie Foxx, Anika Noni Rose, e.a.
Geproduceerd door: DreamWorks SKG, Warner Bros. Pictures
Regisseur: Bill Condon
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer