Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Hudsucker Proxy (1994)

Na de zelfmoord van Waring Hudsucker, president-directeur van het megasuccesvolle Hudsucker Industries, komt de raad van bestuur onder leiding van Sidney Mussberger (Paul Newman) met een briljant plan waar ze heel veel geld mee hopen te verdienen: ze stellen een randdebiel aan als hoofd van het bedrijf. Als de aandelen tot het nulpunt zijn gekelderd, kopen Sidney en zijn maten de boel voor een paar dubbeltjes op, waarmee ze het bedrijf in handen krijgen en het fortuin weer in ere kunnen herstellen. De keuze valt op de idealistische Norville Barnes (Tim Robbins), die net is begonnen in de postkamer. Norville is gek genoeg om elk bedrijf naar de ondergang te helpen. De keiharde verslaggeefster Amy Archer vertrouwt het echter niet en stelt undercover een diepgaand onderzoek in binnen Hudsucker Industries.
CompAZG ID: 3646

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-3-1994
Speeltijd: 106 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Bruce Campbell, Charles Durning, John Mahoney, Bill Cobbs, Joe Grifasi, e.a.
Geproduceerd door: PolyGram Filmed Entertainment, Silver Pictures, Warner Bros. Pictures
Regisseur: Ethan Coen, Joel Coen
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer