Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Snip & Snap (2007)

Met het verschijnen van de 3-delige dvd-box "Uit het Plakboek van de Revue" gaat voor de fans van Snip & Snap een lang gekoesterde wens in vervulling: een uitgave die een schitterend beeld geeft van het roemrijke verleden van het meest legendarische duo uit de rijke historie van het Nederlandse amusement van de 20ste eeuw. In de Nederlandse showbusiness vormde de jaarlijkse Rene Sleeswijk Revue decennia lang een hoogtepunt. Een kijk- en luisterspel, dankzij de hoofdrolspelers de Snip & Snap Revue genoemd. Het overblufte ieder jaar opnieuw zijn bezoekers door prachtige enscenering, oogverblindende kostuums, tomeloze fantasie in de mise-en-scene; door sprankelende muziek, zang en dans, door de topkomieken Willy Walden en Piet Muyselaar die als de dames Snip & Snap de grote attractie van het schouwspel waren. En natuurlijk door het verbluffende vakmanschap van de grote man achter de schermen, Rend Sleeswijk.

Gerrit den Braber (1929-1997), vele jaren in successie producer-presentator bij de AVRO, bezocht in ge
CompAZG ID: 3641

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2007
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Donald Jones, René Van Vooren, Piet Muyselaar, Teddy Scholten, Aase Rasmussen, e.a.
Geproduceerd door: AVRO, CNR records, iDVD Total DVD Concepts
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer