Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Treatment (2006)

Deze jonge leraar zal het nooit ver schoppen; Jake Singer spreekt niet met zijn vader, is verlaten door zijn vriendin en een emotioneel wrak sinds de dood van zijn moeder. Hij is voorbestemd tot een leven van middelmatigheid. Maar als hij hulp zoekt bij therapeut Morales, verandert zijn leven snel. Hij ontmoet de mondaine Allegra: bloedmooi, interessant, rijk en vooral gek op hem... Zijn wereld staat op z'n kop en hij moet het maar weer op orde zien te krijgen voor er echt ongelukken gebeuren...
CompAZG ID: 3630

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 8-4-2006
Speeltijd: 83 minuten
Budget: $900,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Famke Janssen, Ian Holm, Chris Eigeman, Stephanie March, Peter Vack, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Oren Rudavsky
Auteur: Oren Rudavsky, Daniel Saul Housman

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer