Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Reds: 25th Anniversary Edition (1981)

Het geroemde epos van Academy Award®-winnaar en regisseur Warren Beatty komt voor het eerst uit op DVD in een Special Collector’s Edition met twee discs boordevol nooit eerder vertoond bonusmateriaal. De film toont het waargebeurde verhaal van John Reed (Beatty), een Amerikaanse communist, journalist en activist, wiens liefdesrelatie met schrijfster/feministe Louise Bryant (Diane Keaton) zich ontwikkelt tegen de explosieve achtergrond van de Russische Revolutie. Sterren als Jack Nicholson, Paul Sorvino, Maureen Stapleton, Edward Herrmann en Jerzy Kosinski zijn te zien in dit klassieke meesterwerk dat in 1981 meer Academy Award®-nominaties (twaalf) kreeg dan enig andere film in de voorgaande 15 jaar. Tijdens de Oscar®-uitreiking viel ‘Reds’ in de prijzen voor de beste regisseur (Beatty), de beste vrouwelijke bijrol (Stapleton) en het overweldigende camerawerk van Vittorio Storaro.*
CompAZG ID: 3618

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1981
Speeltijd: 188 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Dave King, Josef Sommer, Gene Hackman, M. Emmet Walsh, Jack Nicholson, e.a.
Geproduceerd door: Paramount Pictures, Media Companies: Paramount Home Entertainment
Regisseur: Warren Beatty
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer