Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sherlock Holmes: Terror by Night (1946)

Sherlock Holmes wordt door Roland Carstairs gevraagd om de diefstal van een dure diamant, eigendom van de moeder van Carstairs, te voorkomen. Omdat Holmes vermoedt dat de diamant gestolen gaat worden tijdens een treinreis van Londen naar Edinburgh, verwisselt hij de diamant met een replica. Problemen ontstaan echter als Carstairs tijdens de bewuste treinreis wordt vermoord.
CompAZG ID: 3608

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-2-1946
Speeltijd: 60 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Frederick Worlock, Basil Rathbone, Nigel Bruce, Alan Mowbray, Billy Bevan, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Roy William Neill
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer