Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Our Daily Bread (1934)

Gedurende twee jaar richtte Nicholaus Geyrhalter zijn camera op de Europese voedselindustrie. Op het ritme van de machines geeft de regisseur een kijk op de voedselproductieprocessen in Europa. Het volledige aanbod passeert de revue: gaande van de fruitkweek van Spanje tot de kippenkwekerij om de hoek. Zonder commentaar - alleen het monotome gedreun van de machines getuigt - orchestreert de regisseur dit visueel meesterlijk maar ontnuchterend schouwspel. Het is aan de kijker om te oordelen wat voor prijs we willen betalen voor ons dagelijks brood.

Our Daily Bread is een onhutsende documentaire die het midden houdt tussen Stanley Kubrick's 2001: A space odyssea en Charlie Chaplin's Modern Times.
CompAZG ID: 3597

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-10-1934
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John Qualen, Karen Morley, Tom Keene, Barbara Pepper, Addison Richards,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: King Vidor
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer