Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Québec Montréal (2002)

Toch zijn de redenen om te reizen net zo verschillend als de gedachten van de reizigers. Voor de passagiers van 4 auto's die richting Montreal, 250 kilometer over het hete asfalt, rijden is dit het perfecte moment om de balans van hun leven op te maken en sommige van hun problemen aan te pakken die ze al een tijdje dwars zaten. Québec-Montréal volgt 9 personen die op het punt staan om 30 te worden, een generatie die te maken heeft met aspiraties en desillusies. Highway 20 laat ons getuige zijn van de passie tussen 2 geliefden, de idealen van 3 vrienden die onderweg zijn naar het Zuiden, de zoektocht van 2 collega's verwikkeld in een dubbelzinnige relatie en de banaliteit van een jong stel die zich gedragen als oudjes. De weg is de enige link, tussen deze individuen en hun bestemming kan niet verschillender.

Zelfde vertrekpunt, zelfde weg, zelfde bestemming...en zo veel verschillende conclusies als het leven te bieden heeft.
CompAZG ID: 3593

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2-8-2002
Speeltijd: 103 minuten
Budget: $1.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Patrice Robitaille, Jean-Phillipe Pearson, Stéphane Breton, François Létourneau, Isabelle Blais, e.a.
Geproduceerd door: Go Films, Alliance Atlantis Communications, Alliance Vivafilm
Regisseur: Ricardo Trogi
Auteur: Jean-Phillipe Pearson, Patrice Robitaille, Ricardo Trogi

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer