Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Midsomer Murders: Judgement Day (2001)

In Midsomer Worthy wordt de kruimeldief Peter Drinkwater (Orlando Bloom "Troy, Lord of the Rings & Pirates of the Caribbean") gespietst aan een hooivork. Het dorp maakt zich echter net op voor de "Perfect Village Competition" en kan een moord dus best missen. Alles wordt dan ook in de doofpot gestopt. Het raadsel is compleet voor Barnaby en Troy wanneer er nog meer moorden plaats vinden en ze zo een link met het verleden ontdekken.
CompAZG ID: 3558

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 100 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Orlando Bloom, Shelagh Fraser, Timothy West, John Nettles, Marlene Sidaway, e.a.
Geproduceerd door: Bentley Production, Media Companies: Lime-Lights Pictures
Regisseur: Jeremy Silberston
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer