Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

I Confess (1953)

In I Confess van Alfred Hitchcock neemt priester Michael Logan (Montgomery Clift), op het eerste gezicht een rolmodel van priesterlijke vroomheid, de biecht af van een moordenaar. Maar ooggetuigen beweren dat een priester de moord pleegde en het sacrament van de penitentie verbiedt Logan te zeggen wat hij weet, zelfs als hij door indirecte bewijzen plots zelf als hoofdverdachte wordt aangewezen. OscarĀ®-winnaars Anne Baxter en Karl Malden zetten sterke bijrollen neer als het ex-liefje en de politie-inspecteur wiens pogingen om Logans onschuld te bewijzen hem nog verder verstrikken. Gefilmd in Quebec, op locaties die de ouderwetse tradities van die stad extra in de verf zetten, brengt I Confess je naar een onvergetelijke climax. En, zoals het een echte Hitchcock betaamt, dwingt deze film de kijker bewondering af.
CompAZG ID: 3548

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 22-3-1953
Speeltijd: 91 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: DE
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Charles Andre, Karl Malden, Montgomery Clift, Anne Baxter, Brian Aherne, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros.
Regisseur: Alfred Hitchcock
Auteur: George Tabori, William Archibald

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer