Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dial M for Murder (1954)

Alfred Hitchcock's filmversie van Frederick Knotts toneelsucces Dial M for Murder is een verfijnde mengeling van elegantie en spanning met Grace Kelly, Ray Milland en Robert Cummings als de punten van een driehoeksverhouding. Kelly werd door de New York Film Critics en de National Board of Review bekroond met Awards voor de Beste Vrouwelijke Hoofdrol voor haar vertolking in deze en twee andere films uit 1954 (Hitchcocks Rear Window en haar met een OscarĀ® bekroonde rol in The Country Girl). Ze houdt van Cummings; haar echtgenoot Milland plant haar moord. Maar wanneer hij een telefooncentrale in Mayfair opbelt om het plot in gang te steken, wordt het juiste nummer verkeerd beantwoord en verandert een fonkelende schaar plots in een dodelijk wapen. Dial "M" voor de Meester van de Spanning.
CompAZG ID: 3545

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 29-5-1954
Speeltijd: 101 minuten
Budget: $1,400,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Patrick Allen, Anthony Dawson, Grace Kelly, Ray Milland, Robert Cummings, e.a.
Geproduceerd door: Warner Bros. Pictures
Regisseur: Alfred Hitchcock
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer