Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Dik Trom - Uit het leven van (2002)

Dik Trom en zijn vrienden maken constant het leven van veldwachter Flipsen zuur. Zo ook nu, want het dorp wordt geteisterd door appels en peren diefstal. Als echter ook de perzikboom van de Burgermeester doelwit ven kattekwaad wordt, is voor Flipsen de maat vol. Hij zal ze krijgen. En ja hoor, Flipsen weet zowaar Dik Trom te pakken en sluit hem veilig op in de kelder. Maar zoals zo vaak geldt ook hier: "wie het laatst lacht..."
Ook met Bruin Boon ligt Dik voortdurend overhoop. Dik vindt Bruin maar een lafbek en zeker als Boon de appel van Anneke afpikt, komt Dik Trom in aktie. Zoals zo vaak haalt Bruin Boon z'n moeder erbij, maar Dik staat voor zijn zaak en is voor de duvel niet bang. Dat blijkt ook wel als de Molenaar hem uitdaagt om een rit op de ezel te maken. Als een volleerd ruiter geeft hij de ezel de sporen.... echter hoe hou je de juiste richting als je omgekeerd op de ezel zit?? Genoeg te beleven dus in deze klassieker "de nieuwe avonturen van Dik Trom".
CompAZG ID: 3536

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2002
Speeltijd: 50 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Friso Boer, Jorden Vogel, Christiaan Hubeek, Michael Van de Baan, Marius Van den Berg Weerman, e.a.
Geproduceerd door: Video Film Express BV
Regisseur: Joeri Teeuwisse
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer