Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

Wachtwoord



Wachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

It (1990)

IT is het bloedstollende horror-relaas, gebaseerd op de gelijknamiige bestseller van Stephen King uit 1986. Centraal staat een gruwelijk monster, dat vermomd is als clown. Op zich is dat al onheilspellend genoeg, maar er is meer...

In een klein stadje in New England doolde ooit een geheimzinnige kracht (de clown, gespeeld door Tim Curry). "Het" zaaide dood en verderf, verminkte en moordde.

Dan besluit een stel jongeren om terug te vechten: het monster leek verdelgd.

Maar nu, 30 jaar later, steekt het kwaad opnieuw de kop op: kwaadaardiger, woester en dodelijker dan ooit. Het wordt dus tijd dat de vrienden opnieuw de duivelse kracht te lijf gaan. Stephen King's IT is een klassieker in het genre met hoofdrollen van Harry Anderson, Annette O'Toole en Richard Thomas.
CompAZG ID: 3530

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 18-11-1990
Speeltijd: 187 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Seth Green, Richard Masur, Tim Curry, Jonathan Brandis, John Ritter, e.a.
Geproduceerd door: Lorimar Television
Regisseur: Tommy Lee Wallace
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer