Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Loves Music, Loves To Dance (Mary Higgins Clark) (2001)

Talk-show producent Darcy Scott (Patsy Kensit), is bezig een tv-documontaire te maken over mensen die 'dates' maken via internet. Darcy vraagt haar beste vriendin Erin (Cynthia Preston) op enkele advertenties in te gaan voor het onderzoek, maar Erin wordt na één van haar afspraken vermoord. De moordenaar speelt een bizar spel en maakt gebruik van advertenties om zijn slachtoffers te lokken. Verbijsterd, last van schuldgevoelens en tegen de wil van politiedetective Vince D'Salva (Justin Louis), start Darcy zichzelf in het verradelijke spel van Internet-dating, vastbesloten om Erin's moordenaar te vinden.
CompAZG ID: 3527

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 25-11-2001
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer