Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Fish Fall in Love (2006)

Aziz keert na 22 jaar terug in zijn geboorteplaats. Hij wil zijn eigendommen en zijn familiehuis verkopen, voordat hij voorgoed vertrekt. In tegenstelling tot zijn verwachtingen, is het huis volop bewoond én herbergt het een restaurant met de naam Attieh. En laat dat nu dezelfde naam zijn als die van het meisje waar hij mee opgroeide en mee verloofd was vóór zijn verdwijning... Tooka, de dochter van Attieh, is niet van plan het huis en het restaurant op te geven. Ze besluit het heft in eigen handen te nemen. Geïnspireerd door Scheherazade, die in de sprookjes van 1001 Nacht uitstel van executie weet te bewerkstelligen, schotelt Tooka Aziz keer op keer de meest lekkere gerechten voor.
Zal het haar lukken door middel van het eten, Aziz te herinneren aan vroeger en uiteindelijk zijn plannen te veranderen?
CompAZG ID: 3523

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2006
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer