Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sakura Killers (1987)

Twee jongemannen stellen alles in het werk om een gestolen videocassette in handen te krijgen. Ze stuiten daarbij op een georganiseerde Ninja-eenheid die niets en niemand ontzien. De twee zien snel in dat ze daartegen kansloos zijn, en dat succes alleen berijkt kan worden door zelf een Ninja te worden. Maar daar komt meer bij kijken dan ze aanvankelijk dachten. Uiteindelijk komen ze oog in oog ter staan met de oude Ninja-master die de cassette in zijn bezit heeft, en een zenuwslopend gevecht op leven en dood volgt.....
CompAZG ID: 352

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-1987
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chuck Connors, Mike Kelly, George Nicholas, Cara Casey, Manji Otsuki,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer