Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Nacho Libre: Special Collector's Edition (2006)

Jack Black is hilarischer dan ooit in zijn rol als Ignacio, een kloosterkok die overdag voor weeskinderen zorgt en 's nachts verandert in Nacho Libre, een beruchte worstelaar in strakke outfit. Aangespoord door straatjongen en partner Esqueleto 'het skelet', stapt Nacho in de ring met Mexico's meest gevreesde worstelaars om zijn weeskinderen te redden en de aandacht te trekken van zuster Encarnación - zijn inspiratiebron en geheime liefde. "Nacho Libre is veel meer dan een grappige en vermakelijke film. De manier waarop Black de door worstelen gefascineerde monnik neerzet, verdient lof" -Metro-
CompAZG ID: 3516

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 16-6-2006
Speeltijd: 88 minuten
Budget: $32,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jack Black, Ana de la Reguera, Héctor Jiménez, Darius Rose, Moises Arias, e.a.
Geproduceerd door: Paramount Pictures, Nickelodeon Movies, Black & White Productions
Regisseur: Jared Hess
Auteur: Mike White

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer