Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

McLeod's Daughters (1996)

Dit is het verhaal over McLeod's Daughters, de originele speelfilm waar de succesvolle tv-serie op gebaseerd is. Een verhaal over familiewaarden en liefde. Over twee zussen die elkaar na lange tijd weer treffen op het Ausrtalische platteland en jaloezie, tragedie en afgunst de rug toekeren om samen succesvol te worden in het runnen van hun eigen bedrijf...

Jack McLeod (Jack Thompson) is een knappe Australiër en een echte man van het platteland. Hij is de eigenaar van Drover's Run, een uitgestrekte ranch benoemd door de McLeod's familie die het al vier generaties lang in bezit heeft. McLeod is zijn hele leven veeboer geweest en heeft in zijn privé-leven al enkele grote fouten gemaakt. Hij liet namelijk de vrouw van wie hij hield, samen met zijn 3 jarige dochter Tess (Kym Wilson) naar Sydney vertrekken. Nu woont McLeod samen op Drover's Run met zijn dochter uit zijn eerste huwelijk, Claire (Tammy Macintosh), samen met haar verloofde Rod een toekomst op de ranch in het verschiet heeft.

Hun levens verandere
CompAZG ID: 3513

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 11-5-1996
Speeltijd: 95 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jack Thompson, Kym Wilson, Tammy McIntosh,
Geproduceerd door: Channel Nine, Nine Network
Regisseur: Michael Offer
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer