Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Criminal (2004)

Ze werken hard voor de kost. Hun werkterrein: oplichterij. Rodrigo is het groentje. Richard is de mentor, voor wie misdaad een open boek is. Helaas heeft hij de laatste uitgave nog niet gelezen. Voor John C. Reilly, Diego Luna en Maggie Gyllenhaal, spelers in het zwendelaarswereldje van L.A., is het bedriegen of bedrogen worden in deze slimme misdaadfilm. Geregisseerd door Gregory Jacobs en geproduceerd door Jacobs, George Clooney en Steven Soderbergh.

Als Richard en Rodrigo erin slagen om een verzamelaar van antieke munten (Peter Mullan) om de tuin te leiden, wacht hen een beloning van 750.000 dollar. Niet slecht voor een nachtje werken. Maar een en ander loopt al snel uit de hand en de plotwendingen volgen elkaar in een ijltempo op. Een superspannende thriller met een verbijsterende ontknoping.
CompAZG ID: 3497

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-10-2004
Speeltijd: 84 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): John C. Reilly, Peter Mullan, Maggie Gyllenhaal, Diego Luna, Jonathan Tucker, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Gregory Jacobs
Auteur: Fabián Bielinsky

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer