Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Legend of the Golden Pearl (1972)

Terwijl avonturier Philip Wisely de fabelachtige piramides onderzoekt, komt hij plotseling oog in oog te staan met de mysterieuze en ontzettend rijke kluizenaar Howard Hope. Hope is vastbesloten om via Wisely's jeugdvriend David, een oud en legendarisch kunstwerk te verkrijgen: 'De Gouden Parel'. Wisely vertrouwt hem niet en weigert David op te sporen. David komt echter zelf naar Wisely toe en brengt hem naar het Himalaya-gebergte, waar een 5-jaar oude Boeddhistische meester in het bezit is van de parel. Plotseling is David er met de parel vandoor. Wisely voelt zich verantwoordelijk voor de diefstal en volgt David naar Hong Kong. Daar roept hij de hulp in van de onderwereld-koning Paul Duran. Duran's zuster helpt hem David te vinden en te overtuigen de parel aan de rechtmatige eigenaar terug te geven. Bij hun vertrek worden ze tegen gehouden door Duran en z'n mannen. Ze ontsnappen, maar niet voor lang want Hope's mannen staan hen al op te wachten. Nadat de parel een paar keer van eigenaar verandert, vindt er
CompAZG ID: 349

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1972
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Media Companies: The Company of Motion Pictures
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer