Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Day of Wrath (2006)

In dit waargebeurde verhaal ten tijde van de donkerste dagen van de Spaanse Inquisitie stuit de Spaanse detective Ruy de Mendoza (Christopher Lambert) op een serie brute moorden. De hooggeplaatste personen en hun bodyguards die worden vermoord lijken het slachtoffer te zijn van een duister complot. De slachtoffers worden verminkt, in hun borst worden letters gekerfd. De lijken verdwijnen zonder een enkel spoor na te laten en hun dood wordt door de autoriteiten ontkend. De krankzinnige moorden lijken maar niet te stoppen, ook Ruy de Mendoza moet vrezen voor zijn leven als hij meer en meer bij het onderzoek betrokken raakt.
CompAZG ID: 3487

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2006
Speeltijd: 108 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Christopher Lambert, Blanca Marsillach,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Adrian Rudomin
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer