Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Into the West (2005)

Beleef een van de meest beslissende en zegenrijke hoofdstukken van de Amerikaanse geschiedenis met Into the West, een meeslepende DVD-set van 4 discs. Dit 12 uur durende televisiespektakel, gepresenteerd door TNT in samenwerking met Dreamworks Television en met Steven Spielberg als executive producer, bevat alle 6 afleveringen van deze miniserie vol actie. Een disc is volledig gewijd aan exclusieve extra features. Into the West is een kroniek vol strijd, verovering en verdriet van twee inspirerende families. De film toont de hoop en vastberadenheid van de pioniers die alles in de waagschaal stelden om hun dromen waar te maken - ten koste van de levensstijl van de oorspronkelijke bewoners van het land. De grootste Hollywoodsterren prijken op de titelrol, waaronder Beau Bridges, Graham Greene, Matthew Modine en Keri Russell. Into the West is een epische saga die het hart verovert en tot het einde blijft boeien.

Afleveringen:
1. Wheel to the Stars
2. Manifest Destiny
3. Dreams & Schemes
4. Hell on Wheels
CompAZG ID: 3463

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-6-2005
Speeltijd: 540 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Josh Brolin, Michael Spears, Matthew Settle, Gary Busey, Balthazar Getty, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer