Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Prisoner of Love (1999)

De bloedmooie Tracy wordt een obsessie voor een kleine crimineel wanneer ze toevallig ziet hoe hij iemand uit de weg ruimt. Hij is zo in haar ban, dat wanneer zijn baas opdracht geeft om Tracy te liquideren, hij haar ontvoert om haar te redden. Hierdoor wordt hij zelf doelwit van de criminele wereld. Zal zijn verlangen door Tracy beantwoord worden, of zal de criminele wereld hem weten op te sporen en de rekening vereffenen?
CompAZG ID: 3445

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 4-12-1999
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Naomi Campbell, Eric Thal,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Steve DiMarco
Auteur: Carl Haber, Carl Haber

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer