Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Turbulence (1997)

Kerstavond. Een Boeing 747 is op weg van New York naar Los Angeles met aan boord slechts een handvol passagiers. Een van hen is de arrestant Ryan Weaver (RAY LIOTTA), een veroordeelde seriemoordenaar die bij aankomst de elektrische stoel te wachten staat. Halverwege de vlucht breekt een enorm noodweer los, waarin Weaver weet te ontsnappen. Met de piloten dood en de overige passagiers opgesloten, koerst 's werelds grootste vliegtuig op de automatische piloot richting L.A. Airport. De enige die een ramp kan voorkomen is stewardess Teri Halloran (LAUREN HOLLY).

ALS ZE TENMINSTE UIT HANDEN BLIJFT VAN DE LEVENSGEVAARLIJKE WEAVER....
CompAZG ID: 3439

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-1-1997
Speeltijd: 97 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Lauren Holly, Brendan Gleeson, Ray Liotta, Ben Cross, Hector Elizondo, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Robert Butler
Auteur: Jonathan Brett

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer