Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Cloud 9 (2006)

Supersterren Burt Reynolds en D. L. Hughley (Soul Plane, Scary Movie 3) spelen de hoofdrollen in deze hilarische sportkomedie, geheel in trant van 'Dodgeball' en de 'The Longest Yard'. De eeuwige loser Billy Cole (Burt Reynolds) krijgt voor de eerste keer in zijn leven een geniaal idee: hij wil een strandvolleybalteam beginnen met strippers.

Met een team vol babes organiseert hij wedstrijd na wedstrijd. Het publiek stroomt toe, maar niet voor de sportprestaties van de meiden! Maar naarmate het team beter wordt, beseft Bily dat de meiden kans maken een serieuze sportwedstrijd te winnen...
CompAZG ID: 3433

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2006
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Paul Rodriguez, Katheryn Winnick, Burt Reynolds, Paul Wesley, Angie Everhart, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer