Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

One Tough Cop (1998)

Als een non wordt verkracht nemen Bo Dietl en zijn partner Duke Finnerty het op tegen het tig van de richel in de straten van New York City. De jarenlange vriendschap met Richie la Casssa is een grote hulp. Hij is een neef in een van de grootste gangsterfamilies van het land. Richie geeft aan Bo namen en adressen die hij nodig heeft om de zaak op te lossen. Maar dit brengt Bo onder verdenking bij FBI agent, Dean Devlin. Zal het oplossen van de meest delicate zaak in de geschiedenis van New York Dietl en Finnerty hun politiepenningen kosten?
CompAZG ID: 3422

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 9-10-1998
Speeltijd: 86 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Chris Penn, Michael McGlone, Luis Guzmán, Stephen Baldwin, Paul Guilfoyle, e.a.
Geproduceerd door: Patriot Pictures
Regisseur: Bruno Barreto
Auteur: Bo Dietl, Ken Gross

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer