Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Un Ange (2001)

Als Lea de gevangenis verlaat zou zij graag met een schone lei beginnen. Alle herinneringen aan haar onverschillige vader, haar broer Samy (voor wiens fouten zij heeft geboet) en de bende van Zach (de schooier van wie zij ooit gehouden heeft) wil zij zo snel mogelijk vergeten.

Samy sterft door een regen van kogels afgevuurd door Koskas, een ongelukkige politie-agent en alleenstaande vader van een 9 maanden oude jongen. Op de vlucht steelt Lea de auto van Koskas en vindt haarzelf in het gezelschap van een baby. Zij weet niet wie op haar broer geschoten heeft, maar met plezier zou zij het leven van dit kind willen ruilen met dat van die politieagent. Een vader zonder zijn kind en een zus zonder haar broer zouden zondermeer elkaars vijanden moeten zijn! Het tegendeel is waar.

Ondanks de hachelijke situatie bloeit er een liefde op tussen beiden. Deze liefde zou wel eens het resultaat kunnen zijn van de geest van Samy die hen in zijn greep heeft. Lea vermoed namelijk dat Samy is teruggekeerd uit de dood. Dez
CompAZG ID: 3418

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 20-6-2001
Speeltijd: 116 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Elsa Zylberstein, Richard Berry,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer