Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Django (1966)

De Mysterieuze Django (Franko Nero) arriveert in een modderige spookstadje aan de Mexicaanse grens. Hij sleept een doodskist achter zich aan. Het stadje wordt verscheurd door een bloedige strijd tussen Mexicaanse bandieten en een racistische bende. De inzet: een fortuin aan goud. Django schaart zich aan zijde van de Mexicanen, maar niet vanwege het goud. Django heeft een rekening te vereffen en zijn dorst naar wraak kan alleen gelest worden met bloedvergieten..

Met het stijlvolle en exsteem geweldadige Django maakte Sergio Corbucci de spaghettiwestern populair in europa. Destijds een van de grootste kassuccessen aller tijden, nu een onbetwist meesterwerk!
CompAZG ID: 3406

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 5-4-1966
Speeltijd: 88 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: IT
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Franco Nero, José Bódalo, Loredana Nusciak, Ángel Álvarez,
Geproduceerd door: B.R.C Produzione S.r.l
Regisseur: Sergio Corbucci
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer