Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

La Tourneuse de Pages (2006)

De tienjarige Mélanie neemt deel aan het toelatingsexamen voor het conservatorium. Wanneer de juryvoorzitster -een gevierde concertpianiste- haar uit haar concentratie haalt, faalt Mélanie voor het examen. Zwaar ontgoochelt, beslist ze om nooit meer een piano aan te raken. Een tiental jaar later ontmoet Mélanie tijdens haar stage Meneer Fouchécourt, de echtgenoot van de vrouw die destijds haar leven grondig veranderde.

La Tourneuse de Pages is de uiterst knappe psychologische thriller van de beloftevolle regisseur Denis Dercourt. De prachtige uitvoeringen van de muziek van Shostakovich, J.S.Bach en Schubert zijn perfect geïntegreerd in de hedendaagse score en geven Déborah François, als de oogverblindende wraakengel, een carte blanche om haar opponent tegen de vlakte te werken.
CompAZG ID: 3398

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 19-5-2006
Speeltijd: 85 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Clotilde Mollet, Catherine Frot, Déborah François, Jacques Bonnaffé, Pascal Greggory, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Denis Dercourt, Rafaele Ravinet-Virbel
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer