Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

De Spooktrein: Nederlandse Filmklassiekers (1939)

Vele in Duitsland werkende regisseurs voelden zich in de jaren dertig van de vorige eeuw bedreigd door de opkomst van het nationaal-socialisme en namen de wijk naar het buitenland. Zo ook Carl Lama, die via Tsjechoslowakije en Frankrijk in Nederland belandde. Hier maakte hij De spooktrein - een spannende film over een groep reizigers die 's nachts stranden op een verlaten station en daar geconfronteerd worden met een wel heel mysterieuze trein. Een van hen weet het mysterie te ontrafelen. Voor de Nederlandse filmindustrie vormde de komst van de buitenlanders een grote impuls, voor de Nederlanders die in werkzaam waren betekende het werkloosheid.
CompAZG ID: 3388

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1939
Speeltijd: 63 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Chris Baay, Fientje de la Mar, Lau Ezerman, Nico de Jong, Cissy van Bennekom, e.a.
Geproduceerd door: Filmex, Cinetone, Media Companies: TDM Entertainment
Regisseur: Karel Lamac
Auteur: Arnold Ridley

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer