Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kagemusha: Special Edition (1980)

Shingen, een machtig krijger, is even legendarisch als het motto op zijn banier: "Snel als de wind, stil als het woud, hevig als vuur en stabiel als een berg". Op zijn sterfbed geeft Shingen zijn clan de opdracht een dubbelganger voor hem te vinden en zijn dood geheim te houden, zodat zijn vijanden niet zullen aanvallen. De Kagemusha (de schaduwkrijger) is een onbeduidende misdadiger die op de een of andere manier tot een groot leider moet worden omgevormd om aan het hoofd te staan van 25.000 trouwe samoeraikrijgers. KAGEMUSHA, het verhaal van een feodaal conflict in het 16e-eeuwse Japan, won de grote prijs van het Festival van Cannes in 1980 en is een mijlpaal in de carrière van Akira Kurosawa.
CompAZG ID: 3385

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 26-4-1980
Speeltijd: 153 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: JA
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Takashi Shimura, Tatsuya Nakadai, Kenichi Hagiwara, Jinpachi Nezu,
Geproduceerd door: Toho Company
Regisseur: Akira Kurosawa
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer