Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Submerged (2005)

Een wetenschapper heeft een nieuwe methode ontdekt waarmee hij de controle krijgt over het verstand van mensen en hen kan dwingen bepaalde dingen te doen. Samen met een corrupte CIA agent steelt hij een nucleaire onderzeer om zijn geheim te kunnen verkopen aan de hoogste bieder. Special Agent Cody (Steven Seagal) en zijn team zetten alle middelen in om de onderzeer terug te krijgen. Tijdens deze operatie ontdekken ze dat Amerikaanse soldaten gebruikt worden als proefkonijn.
Eenmaal aan boord van de onderzeer proberen de besmette soldaten de controle over de onderzeer terug te krijgen. Niemand is meer te vertrouwen...
CompAZG ID: 3384

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 6-5-2005
Speeltijd: 92 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Nick Brimble, Steven Seagal, Christine Adams,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Anthony Hickox
Auteur: Paul de Souza, Anthony Hickox

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer