Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

World War 2 in Colour (2001)

Na het grote succes van de Spiegel TV-produktie "The Third Reich in Colour" ging redacteur Michael Kloft op zoek naar nieuw filmmatriaal van Wereldoorlog II. In "The Third Reich in Colour" liet hij het alledaagse leven in Nazi Duitsland zien, in deze documentaire reconstrueert hij het verloop van de oorlog opnieuw aan de hand van sensationeel beeld matriaal uit de Duitse, Britse en Amerikaanse archieven. Dit matriaal bestaat uit exclusieve 35 mm kleurenbeelden van de oorlog in Frankrijk in 1940, exclusieve beelden van de Noorse campange, de indrukwekkende opmars van het Sovjet leger in 1941/42, nooit vertoonde films uit privé bezit over het leven aan het thuisfront en het effect van de luchtaanvallen van de Geallieerden om maar een greep te doen uit het rijke aanbod. De waanzin van de oorlog en de impact ervan wordt levensecht, nog meer dan bij de gebruikelijke verhalen, benadrukt door de kleurenbeelden.
CompAZG ID: 3380

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 108 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Spiegel TV, Media Companies: Video/Film Express
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer