Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

A Streetcar Named Desire (1995)

Alec Baldwin (The Juror) en Jessica Lange (Rob Roy) staan aan het hoofd van de met sterren overladen bezetting van deze krachtige en hartstochtelijke bewerking van een Hollywood klassieker.

Het verhaal speelt zich af in het zuiden van de Verenigde Staten. Blanche DuBois is een verwende zuidelijke schoonheid, die noodgedwongen bij haar zus Stella (Diane Lane - Judge Dredd) in een armoedig appartement moet wonen. Stella's man, Stanley Kowalski, heeft vanaf het eerste moment een hekel aan haar en deinst er niet voor terug dat te laten merken. Stanley verwoest zowel haar trots als haar lichaam en hakt genadeloos in op haar wereld van zelfbedrog, waardoor hij haar steeds dieper de waanzin en wanhoop indrijft.
CompAZG ID: 3365

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 24-10-1995
Speeltijd: 151 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Alec Baldwin, John Goodman, Jessica Lange, Diane Lane,
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Glenn Jordan
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer