Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Kattekwaad (2000)

De vakantie is begonnen. Iedereen die maar kon, vluchtte de stad uit en bracht de heetste weken door op het platteland, ook Mevr. Mc. Donald met haar drie katten. Mevr. Mc. Donald was erg trots op haar katten, ze werden goed verzorgd en zagen er gezond uit. Nauwelijks waren Mevr. Mc. Donald en haar katten aangekomen op het vakantieadres, toen de problemen begonnen. In plaats van lekker in de zon te gaan liggen, ging Lucy op onderzoek uit. Moeder Laureen was kwaad, maar maakte zich steeds meer zorgen toen het later werd. Toen het donker werd en Lucy nog steeds niet terug was, werd het duidelijk voor iedereen; ER MOEST IETS GEBEURD ZIJN MET LUCY...
CompAZG ID: 335

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2000
Speeltijd: Onbekend
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer