Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Tideland (2006)

TIDELAND tootn de veerkracht van een kind en laat zien hoe het kan overleven onder bizarre omstandigheden. Jeliza-Rose is een jong meisje in een heel ongebruikelijke situatie - haar beide ouders zijn namelijk junkies. Als haar moeder sterft begint ze met haar vader, een rock 'n roll musicus die zijn beste tijd heeft gehad, aan een vreemde reis. De film zweeft tussen realiteit en fantasie wanneer Jeliza-Rose de enorme eenzaamheid van haar nieuwe thuis ontvlucht en binnenstapt in de fantasiewereld van haar gedachten. Optimistisch maar ook surrealistisch, komisch maar ook spannend - TIDELAND is een ode aan de verbeeldingskracht van een kind.
CompAZG ID: 3323

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 13-10-2006
Speeltijd: 122 minuten
Budget: $12,000,000.00
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Jennifer Tilly, Brendan Fletcher, Jeff Bridges, Jodelle Ferland, Janet McTeer, e.a.
Geproduceerd door: Téléfilm Canada, The Movie Network, Astral Media
Regisseur: Terry Gilliam
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer