Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Plien en Bianca : Biks! / Ngorongoro (2001)

Biks!:
Hilarisch schuurfeest van twee boerenmeiden
Gespeeld in korte broek + rubber laarzen

In Biks! geven twee plattelandsmeisjes een groot feest en vliegt alles zomaar door de lucht. In Biks! spelen blote mannen strandvolleybal zonder hun polstasjes af te doen. In Biks! wordt hard en heftig gezongen en landt een ruimteschip op het toneel. In Biks! rijgen Plien & Bianca zonder moeite en in hoog tempo deze draden aaneen tot een sterke muzikale voorstelling. In korte broek en rubberlaarzen en soms een latexpakje nemen ze ons mee naar het platteland van hun fantasie, waar geen berg te hoog is om overheen te vliegen.

Ngorongoro:
Na het platteland van Biks!
Nu de savanne van donker Afrika.

Daar, in de beroemde krater van Ngorongoro, gaan twee dames op safari, proberen geliefden een tent op te zetten, nomineren meisjes elkaar weg en doet een tiener een hartenwens. In Ngorongoro voeren Plien & Bianca ons zingend, dansend, vallend en kruipend mee in de wereld van de ontevreden vrouw. Op hoge hakken,
CompAZG ID: 3316

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 2001
Speeltijd: 132 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman,
Geproduceerd door: VARA, VPRO, CNR Entertainment B.V.
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer