Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Guernsey (2005)

Anna woont met haar gezin in een nieuwbouwwijk net buiten de stad. Ze is al jaren samen met haar man Sebastiaan en hebben weinig woorden nodig.

Tijdens een werkbezoek in het buitenland pleegt een vrouwelijke collega zelfmoord. Hoewel Anna de vrouw niet echt kende maakt haar dood diepe indru. Niemand lijkt te weten waarom de vrouw zelfmoord heeft gepleegd. Voor het eerst realiseert Anna zich dat je een onbekende kunt zijn tussen je meest naasten. Anna vertelt thuis niets over het incident en begint haar man en haar kind te observeren.

Guernsey is het verhaal van een vrouw die plotseling naar haar leven kijkt en zich afvraagt hoe ze zover verwijderd is geraakt van de mensen die het dichtst bijt haar staan.
CompAZG ID: 3303

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 7-10-2005
Speeltijd: 90 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: NL
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Fedja van HuĂȘt, Johanna ter Steege, Maria Kraakman, Frank Vercruyssen, Hans Croiset, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Nanouk Leopold
Auteur: Nanouk Leopold

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer