Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Death and the Maiden (1994)

Paulina Escobar is een voormalig politiek activiste en slachtoffer van martelingen. Haar echtgenoot Gerardo is een vooraanstaand advocaat en zojuist benoemd als voorzitter van de commissie die de schendingen van de mensenrechten onder het oude regime moet onderzoeken. De ernstig getraumatiseerde Paulina vindt dit onderzoek maar een schertsvertoning. Op een stormachtige avond krijgt Gerardo autopech. Hij wordt door de behulpzame Dr Miranda thuis afgezet. Volgens Paulina behoort de stem van Dr Miranda toe aan de dokter die toezicht hield tijdens haar martelingen en haar meerdere malen verkrachtte terwijl ze geblindoekt en vasgebonden op een tafel lag. Ondanks de bezwaren van haar echtgenoot besluit ze Miranda gevangen te nemen en onder dreiging van een pistool een bekentenis van hem af te dwingen.
CompAZG ID: 3302

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 23-12-1994
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Stuart Wilson, Ben Kingsley, Sigourney Weaver, Krystia Mova, Jonathan Vega, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Roman Polanski
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer