Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

The Deal (2005)

"EEN ANGSTWEKKEND REALISTISCHE THRILLER"

Door oorlog in het Midden-Oosten is de olieprijs gigantisch gestegen. Tom Hanson (Christian Slater) krijdt de opdracht een fusie tussen twee oliemaatschappijen te begeleiden, een opdracht die hem in één klap rijk zal maken. Maar hoe langer Hanson aan de fusie werkt, hoe meer vragen en raadsels hij tegenkomt. Waarom boort de oliemaatschappij lege olievelden aan? Waarom is de Rusische maffia geïnteresseerd? En waarom is Hansons voorganger vermoord? Met behulp van zijn sexy collega Abbey Gallagher (Selma Blair) probeert Hanson het misterie te ontrafelen. Maar niemand is te vertrouwen: er staat te veel op het spel. Hanson en Abbey zijn hun levens niet meer zeker...
CompAZG ID: 3292

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 17-6-2005
Speeltijd: 103 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Mike Dopud, Kevin Tighe, Colm Feore, Robert Loggia, Christian Slater, e.a.
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Harvey Kahn
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer