Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Safari: De neusaap - De oerang oetan (1997)

In deze documentaire maken we kennis met de neusaap, één van de meest ongewone dieren op aarde. Het is ook één van de meest interessante apen. Door zijn schuwe aard en zijn specifieke leefomgeving is hij met uitroeiing bedreigd. We gaan op zoek naar de reden waarom de neusaap de laatste jaren sterk in aantal afneemt. In Sumatra maken we kennis met de Oerang Oetan. De Oerang Oetan is één van de meest intelligente apen. Alleen door zijn geheugen en volharding is hij in staat om het schaarse voedsel te vinden in de reusachtigetropische wouden. We bezoeken hem op de plaats waar hij zich het beste thuis voelt: 20 meter boven de grond.

De Neusaap en de Oerang Oetang zijn, zonder enige twijfel, de meest tot de verbeelding sprekende apen. Door de hoge eisen die ze stellen aan hun leefomgeving vinden we ze slechts op enkele plaatsen ter wereld terug. We proberen uit te zoeken hoe het met de overlevingskansen van beide unieke dieren is gesteld.
CompAZG ID: 329

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1997
Speeltijd: 60 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal:
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB zoekresultaat

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Smart Egg Pictures, Media Companies: Bridge Entertainment Group
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer