Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

London (2005)

Syd (Chris Evans) is helemaal ingestort nadat er een eind gekomen is aan zijn passionele en stormachtige relatie met de opwindende London (Jessica Biel). Terwijl hij zichzelf troost met drugs en alcohol komt Syd erachter dat London's vrienden bezig zijn een afscheidsfeestje voor haar te organiseren. Woedend, omdat ze hij hem niets over haar plannen verteld heeft, neemt Syd zijn dealer (Jason Statman) op sleeptouw en gaat langs op het afscheidsfeestje in de hoop dat hij London kan overhalen de stad niet te verlaten, wat daar ook voor nodig is...
CompAZG ID: 3287

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 10-2-2005
Speeltijd: 89 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: EN
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Isla Fisher, John Newton, Kat Dennings, Joy Bryant, Jason Statham, e.a.
Geproduceerd door: Silver Nitrate Films
Regisseur: Hunter Richards
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer