Mijn CompAZG

Log hier in op 'mijn CompAZG' en maak gebruik van de extra diensten. Bekijk bijvoorbeeld wat je geleend hebt en wanneer het retour moet. Maar geef ons ook tijdig je mutaties door. Het kan allemaal met 'mijn CompAZG'!

Lidmaatschapsnummer

WachtwoordWachtwoord vergeten? Laat het ons weten.

Sansa (2003)

Sansa is vrij. Hij wandelt, houdt van vrouwen en gaat waar de muziek hem leidt. Een symfonie van gezichten en gedenkwaardige ontmoetingen brengt hem in Frankrijk, Spanje, Italiƫ, Rusland, India, Japan, Ghana, Burkina-Faso... Verschillende landen met dezelfde identiteitscontroles. Voor Sansa kent de wereld echter geen grenzen.
Het feit dat de camera nauw op de huid van de protagonist zit en de speelse, vlotte montage geven de kijker een ervaring alsof hij meewandelt in de wondere grenzenloze wereld van Sansa.
CompAZG ID: 3278

DVD: Beschikbaar

Status: Uitgegeven op 1-1-2003
Speeltijd: 118 minuten
Budget: Onbekend
Opbrengst: Onbekend
Oorspronkelijke taal: FR
Website: Niet beschikbaar
Extra informatie: IMDB URL

Acteur(s): Onbekend
Geproduceerd door: Onbekend
Regisseur: Onbekend
Auteur: Onbekend

CompAZG is de multimediavereniging van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Leden van de personeelsvereniging kunnen lid worden van CompAZG. CompAZG richt haar activiteiten in algemene zin op de aanschaf en het gebruik van hardware, software en multimedia artikelen. Alle activiteiten worden uitgevoerd door vrijwilligers. CompAZG heeft een winkel waar alle verkoopactiviteiten, uitleenactiviteiten en directe contacten met de leden plaatsvinden.

Met 2.678 leden kun je wel spreken van een multimediaclub waar het umcg trots op is...
Volg ons op Twitter
© 2009/2010 CompAZG | Deze site is een product van Custard | Disclaimer